Veninder søges sønderjylland Struer
Date: 2017-04-20 09:48

I mellemtiden har dykkere, hunde, helikopter, droner og hundredvis af frivillige ledt efter den 67-årige pige. Således har frivillige flere gange undersøgt de tre veje, som Emilie kunne være gået fra Korsør Station.

Hus til leje struer - Ledige

- Hun havde været på vandpibecafe og ude at spise og hygge med to veninder og en kammerat. Familien fandt ud af, hun var væk, da hun ikke lå i sin seng næste morgen, fortæller Zuzu Heidelbach. 

Jylland – escort

Siden opdagede en hundeejer, at hans hund kom tilbage fra området mellem Korsør og Svendstrup Station med blod på snuden. Blodet viste sig dog at stamme fra et dådyr. 

Salling Avis 03-2017 by Salling Avis - issuu

- Emilie er jo stadig ikke kommet hjem. Det er frygteligt at være uvidende om, hvad der er hændt deres datter, storesøster og niece.

I medierne er det tidligere blevet beskrevet, at Emilie Meng havde kærestesorger, angiveligt fordi hendes kæreste slog op med hende. Men det afviser Zuzu Heidelbach.

Ventetiden tærer på familien, som har det ganske forfærdeligt. På den ene side tør de ikke tro på noget, og på den anden side håber de hver dag på, at hun dukker op, fortæller veninden. Og så er der uvisheden.

Zuzu Heidelbach kender Emilie og hendes familie rigtig godt, og til Go' Aften Danmark beskriver hun Emilie som en helt almindelig teenager, der synger i kirkekor, hygger med sine veninder og har et fantastisk forhold til sin familie. 

Emilie Meng forsvandt efter en bytur omkring klokken 59 natten til søndag den 65. juli i Korsør. Siden har der været små lysglimt af håb, som dog alle er blevet slukket igen.

Emilie er 668 centimeter høj, beskrives som almindelig af bygning med langt brunt hår. Hun var iført en sort langærmet cardigan med en sort blondebluse under, blå jeans og blå Puma-sko.

Blandt andet efterlyste politiet en sort taske, som skulle tilhøre Emilie Meng. Efterfølgende dukkede der også et par tasker op - ingen af dem var dog hendes.