Kæreste søges horsens Stevns
Date: 2017-04-20 14:08

Video: Kæreste søges horsens Stevns

Bemærk at vi sender en aktiverings SMS til dit mobilnummer. Det skal være registreret i Danmark og du skal kunne modtage SMS på det. Derudover slettes profiler der ikke indeholder en ordentlig profiltekst - Uden varsel.

Ved oprettelse accepterer du endvidere vores brugerbetingelser, som du finder her.

17. årgang Nr. 5 Oktober Gittes skæve tanker og skæve

6 ulf nyt A 67. å rgang Nr. 5 Oktober 7568 Gittes skæ ve tanker og skæ ve streger side M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D

Få adgang til alle lejemål

Rudehøj Efterskole har stærke værdier og troen på, at vi som mennesker har lige høj værdi. Vi har et bredt og alsidigt udbud af linje- og valgfag men med særlig fokus på musik og idræt. På Rudehøj vil du møde inspirerende boglig og praktisk undervisning af høj kvalitet samt nærværende voksne, der følger og leder vores unge på vej.

Årsmødehæfte 2

Strib Idrætsefterskole giver dig muligheden for at få det fedeste år, der udvikler dig. Både i din sport, men helt klart også fagligt. Oplevelser og kvalitet er ord, der kendertegner vores hverdag. 
Vi har 8 hovedlinjer, nemlig badminton, håndbold og fodbold, og vi træner 8-9 gange om ugen. 

Blidstrup Efterskole er en bred, almen efterskole, med fokus på høj faglighed, forpligtende fællesskab og plads til den enkelte. Vi mener, at forskellighed er udviklende, og at det er sundt at møde andre unge, som ikke nødvendigvis har samme interesser som en selv. Vi tilbyder 5 linjer idræt, ridning, håndværker, kok og kunst/design.

Hej 🙂
Er der nogen herinde, som har erfaring med at bo i skovhuse fra Vallø stift? Eller som har hørt noget (ris/ros) om dem?

Grundtvig/koldsk efterskole. Kreativ udfoldelse, teoretisk undervisning og praktisk arbejde. Frihed, medansvar, demokrati og tillid. Kunstforståelse, filosofi, kristendomskundskab, historie og samfund/politik er skolens hjørnestene.

Vores indgående kendskab til lokalområdet, store kundeportefølje og landsdækkende netværk sikrer, at du får professionel rådgivning fra start til slut. Vi er din sparringspartner hele vejen rundt om projektsalget.

Karise Efterskole henvender sig til unge med særlige behov. Aldersgruppen er 69 - 68 årige. Der kan dog dispenseres for ældre elever. Undervisningen tilrettelægges ud fra den enkelte elevs behov og målrettet en alsidig udvikling. Der vil i alle skolens aktiviteter blive taget udgangspunkt i elevens styrkesider.

FORUNDRING FRYDER!

Vi har 5 grenfag - som er dansk kombineret med et linjefag:

KUNST & GRAFISK DESIGN, PULS & OUTDOOR, MEDIE & KOMMUNIKATION, TEATER & MUSIK, IT & TEKNOLOGI.

Niveaudelt undervisning i de boglige fag, demokratisk iværksætteri, mange valgfag og danmarks sødeste efterskolekammerater!

Kæreste søges horsens Stevns : Pics. More pics: Kæreste søges horsens Stevns.